12 juli 2022

Gerben Spoelstra over plaatsbeschrijvingen

Nuchterheid, afspraak is afspraak en helder communiceren typeert de samenwerking tussen Wiertsema & Partners en Quattro Expertise.

Quattro Expertise: Transparant, Betrouwbaar, Flexibel

Gerben Spoelstra van Ingenieursbureau Wiertsema & Partners deelt zijn ervaring met de samenwerking: "Quattro Expertise? Die samenwerking is transparant, betrouwbaar en flexibel."

"We werken sinds 2018 samen met Quattro Expertise, en eigenlijk lijken onze bedrijven best wel op elkaar. Zij zijn immers gericht op omgevingsmonitoring en dat is ook een van onze diensten. Omdat wij ons dan weer niet zo focussen op plaatsbeschrijvingen, zijn we met ze in zee gegaan."

Gerben legt uit dat ze voorheen met een andere partij samenwerkten, maar deze bleek uiteindelijk relatief kostbaar en niet zo flexibel. Quattro Expertise kwam op het juiste moment en bleek een goede match.

Gelijkenissen in Werkwijzen

Gerben benadrukt de overeenkomsten in werkwijzen: "Ook zij denken vanuit de klant, reageren direct en helpen actief mee in het bedenken van oplossingen. Dat heeft ook te maken met het werkveld waarin we actief zijn. Wanneer er bij een aannemer werk stil komt te liggen, bijvoorbeeld omdat er veel trillingen worden veroorzaakt, dan kost dat elke dag geld."

"Dan moet er snel gemonitord worden zodat het project weer door kan gaan. Daarin vinden en begrijpen we elkaar volledig. En dat werkt erg plezierig."

Goede Automatisering van Plaatsbeschrijvingen Geeft Winst

Gerben prijst de automatisering van Quattro Expertise: "Overall kan ik concluderen dat we meer werken aannemen nu we met ze samenwerken, want dat was door de hoge prijs die berekend werd bij de vorige partij uiteindelijk steeds minder het geval. Dat heeft ook te maken met de mate waarin Quattro Expertise hun automatisering voor elkaar heeft. Daarmee bereiken ze snel resultaten tegen een lagere prijs."

Quattro Expertise in Drie Kernwoorden

"Wanneer ik het bedrijf in drie kernwoorden zou moeten beschrijven dan komt er het volgende in me op: ze zijn flexibel, reageren snel, zijn erg klantvriendelijk en heel meedenkend."

Die transparantie en samenwerking die gebaseerd is op wederzijds respect maakt dat het werkt tussen ons. Gerben benadrukt dat deze dynamiek in zowel de samenwerking als binnen beide bedrijven essentieel is voor succes.

Gerelateerde artikelen

Verbetering communicatie plaatsbeschrijvingen

Bij Quattro Expertise zoeken we altijd naar manieren om ons werk nóg beter te doen. Bijvoorbeeld bij de communicatie naar bewoners.

Lees meer

Denys kiest Quattro bij groot tracé-project

Frederick Hamerlinck schakelde ons in voor de uitvoering van plaatsbeschrijvingen van een 44 km lang tracé. Onze collega Boris interviewde Frederick over dit uitdagende project.

Lees meer

Alles over de plaatsbeschrijving

Op een plaatsbeschrijving staan alle bouwkundige gebreken die alvóór de start van een bouw- of infraproject in een woning aanwezig zijn.

Lees meer

Ook Quattro Expertise jouw plaatsbeschrijvingen laten uitvoeren?

Neem contact op met jacqueline Castien!
Fill 1 Copy Created with Sketch. Bellen (0162) 56 15 13 Mailen jcastien@q-e.be