Over Quattro Expertise

Bij Quattro Expertise zijn we dagelijks met ruim veertig mensen aan de slag om jou te helpen met bouwen zonder schadeclaims uit de omgeving. Dit doen we al sinds 2006 door vooruitstrevend, betrokken en oplossingsgericht te werken onder het motto #doehetgoed.

Ons team

Ons doel is: slimme oplossingen bedenken voor onze klanten, om elk bouw- of infraproject te realiseren zonder dat dit tot schade aan eigendommen van derden leidt. Wij zoeken steeds naar betere en efficiëntere manieren om processen te optimaliseren en onze klant beter te kunnen bedienen. Daarbij denken we graag buiten de kaders. En heeft iemand op korte termijn iets nodig? Dan zetten we een tandje bij om te kijken of we nog iets kunnen regelen. We zijn een bedrijf met een tikje gemoedelijkheid en een sfeer van ‘goed zijn in wat je doet’.

Accountmanager

jcastien@q-e.be

Teamleider commercieel

gverboom@q-e.be
Bekijk het hele team

Onze rol in de wereld

Duurzaam bouwen
We hopen de wereld altijd net iets beter te maken. Niet alleen door lokale maatschappelijke doelen te steunen. Maar ook door steeds meer elektrisch te rijden en bezig zijn met de veiligheid van onze collega's.
Lees hier alles wat wij aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid doen.