21 december 2020

Directie van Quattro Expertise uitgebreid

Quattro Expertise maakt op 21 december 2020 bekend dat de directie is uitgebreid met Etienne Mureau en Bart Driessen.

De uitbreiding van de directie is een gevolg van de groei-ambitie van het expertisebureau, dat momenteel met zo’n 32 medewerkers landelijk actief is op het gebied van omgevingsmonitoring en schadeloos bouwen.

Directie: Bart Driessen

Bart Driessen is sinds begin 2020 werkzaam als hoofd van het IT-team. Daarvoor is Bart twintig jaar eigenaar geweest van Zinnebeeld, een grafisch ontwerpbureau. Na een aantal interimklussen is Bart in dienst getreden bij Quattro Expertise om de volgende stap in de ontwikkeling van de ICT te begeleiden. Vanaf 21 december 2020 is Bart officieel als Chief Technology Officer (CTO) en verantwoordelijk voor alle IT en marketingactiviteiten.

Directie: Etienne Mureau

Etienne Mureau werkt sinds mei 2017 bij Quattro Expertise als teamleider omgevingsmonitoring. Met name op het gebied van binnenstedelijke bouwputten en civieltechnische projecten. Etienne studeerde geodesie en bedrijfskunde en werkte voor gerenommeerde bedrijven op het gebied van landmeetkunde en bouwmonitoring. Per 21 december 2020 is Etienne benoemd tot Chief Operations Officer (COO). Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de plaatsbeschrijving, omgevingsmonitoring en commerciële teams binnen Quattro Expertise.

Quattro Expertise's hogere doel: #schadeloosbouwen

Quattro Expertise B.V. is een zelfstandig allround expertisebureau en is onder meer actief in projecten waar overheden, verzekeraars en aannemers een belang hebben om bouwkundige schade aan de omgeving te voorkomen. De omgeving wordt een steeds groter wordende stakeholder bij alle bouw- en infraprojecten in Nederland. Zo werden en worden projecten als het vervangen van de Maaskade in Rotterdam, de nieuwbouw van het Conradhuis in Amsterdam en de transformatie van het voormalig Paleis van Justitie in Amsterdam onder de term #schadeloosbouwen begeleid. Sensortechniek speelt daarbij een grote rol.

Met hun kennis, ervaring en opgebouwde netwerk zijn Bart Driessen en Etienne Mureau voor Quattro Expertise bij uitstek geschikt om de ontwikkeling van het bedrijf in goede banen te leiden. Samengevat: Bart zal zich voornamelijk bezighouden met de verdere professionalisering en ontwikkeling van het in house IT-team. Etienne met de interne processen en het uitbouwen van de commerciële activiteiten van het bedrijf. Dus de voltallige directie bestaat nu uit Paul Bun (CEO), Bart Driessen (CTO) en Etienne Mureau (COO).

 

Gerelateerde artikelen

3 stappen tot totaalmonitoring volgens Etienne

Totaalmonitoring, u hoort het steeds vaker maar wat is dit nu? Wat ons betreft moet u alleen risico’s beheersen die er zijn. Alleen wat is een goede werkwijze?

Lees meer

Plaatsbeschrijving: Wat het is, hoe het moet en de voordelen

Een plaatsbeschijving stelt via foto's en tekst vast of woningen en andere gebouwen al gebreken vertonen voordat een bouwproject start.

Lees meer

Type plaatsbeschrijvingen, wij leggen het uit!

Lees in dit artikel waarom en je een plaatsbeschrijving, een bijkomende plaatsbeschrijving en een plaatsbeschrijving bij einde werken uitvoert.

Lees meer