Plaatsbeschrijving voor niewbouw de Lokerenschuif in Turnhout

Turnhout

Van autowrakken tot droomwoningen! Ontdek hoe in 2015 Jongen-Meulen een voormalig braakliggend terrein in Turnhout omtoverde tot het sprankelende woonproject 'Lokerenschuif.' Lees hoe onze plaatsbeschrijvingen bij aanvang en einde werken schadeclaims voorkwamen en bijdroegen aan een vlekkeloze herontwikkeling!"

Project Lokerenschuif

In 2015 hebben we als Quattro Expertise een belangrijk project uitgevoerd in Turnhout, voor aannemersbedrijf Jongen-Meulen. We hebben een voormalig braakliggend terrein aan de Spoorwegstraat en de Patriottenstraat omgetoverd tot een nieuw woonproject genaamd "Lokerenschuif." Dit terrein stond vroeger bekend om autowrakken en afval, maar dat behoort nu definitief tot het verleden.

Het woonproject bestaat uit de bouw van 43 koopappartementen en zes stadswoningen, allemaal gelegen rond een groen binnenplein. Dit nieuwe woongebied is ideaal gelegen in het centrum van Turnhout, dicht bij het station en de winkelstraat. Een grote troef van het project is de ruime binnentuin, die extra leefruimte biedt aan de bewoners.

Plaatsbeschrijvingen bij aanvang- en bij einde werken

Tijdens de bouwwerkzaamheden hebben we Jongen-Meulen ondersteund om schadeclaims te voorkomen. We deden dit door plaatsbeschrijvingen uit te voeren, waarin we de staat van de woningen vastlegden voordat de bouw begon. Deze beschrijvingen waren voor zowel de opdrachtgevers als de toekomstige bewoners online toegankelijk, waardoor iedereen transparantie had over de staat van de woningen voorafgaand aan de bouw.

Nadat het project was afgerond, hebben we een laatste plaatsbeschrijving uitgevoerd bij omliggende woningen waar al eerder plaatsbeschrijvingen waren opgemaakt. We vergeleken de resultaten ter plaatse en legden alles vast in een rapportage. Met onze inzet hebben we bijgedragen aan een succesvolle herontwikkeling van het terrein en hebben we eventuele geschillen en schadeclaims tijdens het project kunnen voorkomen.

Plaatsbeschrijving bij aanvang van werken

Voorkom onnodige discussies en laat Quattro Expertise een plaatsbeschrijving uitvoeren.

Lees meer

Plaatsbeschrijving bij einde werken

Na afronding van een project is het mogelijk om een plaatsbeschrijving te verrichten als afsluiting van jouw project.

Lees meer

Opdrachtgever
Jongen-Meulen

Betrokken Panden
19

Uitvoering
2015

Bij ons plaatsbeschrijvingen uitvoeren?

Neem contact op met Jacqueline Castien. Bellen
Fill 1 Copy Created with Sketch. Bellen 03 318 73 10 Mailen jcastien@q-e.be