Rioleringswerkzaamheden Wilgenlaan en Dennenlaan te Poppel

Poppel

Quattro Expertise heeft een project uitgevoerd in 2009 voor Schapers waarbij we plaatsbeschrijvingen hebben gemaakt voor de aanvang van rioleringswerkzaamheden in de Wilgenlaan en Dennenlaan in Poppel.

Rioleringswerkzaamheden in de Wilgenlaan en Dennenlaan te Poppel

Quattro Expertise heeft een project uitgevoerd in 2009 voor Schapers waarbij we plaatsbeschrijvingen hebben gemaakt voor de aanvang van rioleringswerkzaamheden in de Wilgenlaan en Dennenlaan te Poppel. Schapers is gespecialiseerd in de aanleg van rioleringssystemen met verschillende soorten buizen, zoals gewapende en ongewapende betonbuizen en pvc-leidingen. Ze hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd en vele kilometers aan riolering en persleidingen gerealiseerd, zowel in nieuwe bouwprojecten als bestaande bebouwde omgevingen. Met hun eigen bronbemalingsploeg kunnen ze ook de bemaling voor rioleringswerken en bouwputten verzorgen.

Optimalisatie plaatsbeschrijvingen

Tijdens de plaatsbeschrijvingen maakt een expert foto’s van eventuele gebreken en scheuren in huis. Daarvoor gebruikt hij een app die wij speciaal voor plaatsbeschrijvingen hebben ontwikkeld.

Plaatsbeschrijvingen bestonden al heel lang, maar de rapportages kostten veel tijd. Toen wij in 2006 Quattro Expertise oprichtten, staken we van meet af aan veel energie in automatisering en de ontwikkeling van een dataplatform.

Dankzij onze eigen software gaat rapporteren nu een stuk efficiënter. Via een app op de smartphone voert de expert tijdens zijn bezoek de nodige gegevens in. Het automatiseren van processen maakt het werk niet alleen efficiënter, het verlaagt ook nog eens de kans op menselijke fouten en het rapport is meteen klaar.

De gebreken bundelen we in een online dossier dat beschikbaar is voor onze opdrachtgevers. Ook de bewoner heeft altijd toegang tot zijn eigen plaatsbeschrijving.

Bewoners kunnen met onze plaatsbeschrijvingen zelf controleren of een scheur midden in de muur van hun living oud of nieuw is. Dat zorgt voor meer gemoedsrust.

Plaatsbeschrijving bij aanvang van werken

Voorkom onnodige discussies en laat Quattro Expertise een plaatsbeschrijving uitvoeren.

Lees meer

Opdrachtgever
Schapers

Betrokken Panden
28

Uitvoering
2009

Ook met ons samenwerken?

Neem dan contact op met Jacqueline Castien! Bellen
Fill 1 Copy Created with Sketch. Bellen 03 318 73 10 Mailen jcastien@q-e.be