Plaatsbeschrijving wegenis voor de van bouw gapfillers Ketenislaan

Kallo

In 2019 installeerde van der Straaten twee gapfillers. Hierbij gebruikte ze onze 4K Plaatsbeschrijving wegenis met om gedetailleerd beeldmateriaal van de wegen te verkrijgen

Wat zijn gapfillers?

Gapfillers zijn kleinere radars met een beperkt bereik, bedoeld om een blinde vlek in het radarbeeld op te vullen. Dat was het geval in Kallo, waar een nieuwe hoogspanningskabel van elektriciteitsmaatschappij Elia een negatief effect had op de prestaties van de bestaande radars. De SRK werd daarom eind 2019 uitgebreid met twee gapfillers aan de Ketenislaan. Voor deze klus moest het zware materieel over de wegen rondom het bouwproject. Om actueel beeldmateriaal van de wegen te krijgen, bood onze Plaatsbeschrijving wegenis de perfecte oplossing.

De plaatsbeschrijving wegenis

De 4K video-beschrijving stelt ons in staat om wegen gedetailleerd vast te leggen. Hiermee maken we eventuele gebreken, zoals scheuren, verzakkingen en andere defecten, duidelijk zichtbaar. Door de hoge resolutie van de beelden kunnen we kleine, maar belangrijke details opmerken. Deze zie je anders mogelijk over het hoofd.

Een ander cruciaal aspect van ons project is het gebruik van GPS-coördinaten en plattegronden om de exacte locatie van de beelden te achterhalen. Hierdoor kunnen we een nauwkeurige geografische database creëren die de huidige staat van de wegen vastlegt. Dit stelt wegbeheerders in staat om een up-to-date overzicht te hebben van de wegcondities en om gericht onderhoud en reparaties uit te voeren.

Met onze plaatsbeschrijving wegenis beschik je over de meest actuele informatie. Wat ervoor zorgt dat van der Straaten het project veilig en efficiënt kon uitvoeren.

Ook met ons samenwerken?

Neem dan contact op met Jacqueline Castien!
Fill 1 Copy Created with Sketch. Bellen 03 318 73 10 Mailen jcastien@q-e.be