Herstel oever Langerbruggekaai te Gent

Gent

In 2022 voerde Quattro Expertise plaatsbeschrijvingen uit voor het project "Herstel oever Langerbruggekaai" in Gent, geleid door projectleider Leon en Aldert.

Plaatsbeschrijvingen voor damwandconstructie

Quattro Expertise heeft de plaatsbeschrijvingen uitgevoerd voor het project Herstel oever Langerbruggekaai in Gent. Leon was de projectleider van dit project. “De oever was behoorlijk aan het verzakken op sommige plaatsen”, vertelt de projectleider over de aanleiding voor het project. “We hebben een nieuwe damwandconstructie geplaatst en die met grondankers bevestigd”. Het betrof een tracé van meer dan 400 meter.

De Werkzaamheden

Naast het technische herstel, zijn er ook cosmetische verbeteringen doorgevoerd aan de oever. De plaatsbeschrijvingen vonden halverwege 2021 plaats. Het doel daarvan was om de bestaande schade vast te leggen in een digitaal dossier. “De vooropnames moesten in twee dagen gebeuren”, vertelt Leon, “gelukkig kon Quattro snel schakelen en hebben ze de plaatsbeschrijvingen snel en kundig uitgevoerd”. De eindopnamen heeft Quattro in het najaar van 2022 uitgevoerd. In de directe omgeving waren riolering, een doorgaande weg, weilanden en diverse gebouwen te vinden.

Onze opdrachtgever over Herstel oever Langerbruggekaai te Gent

Leon en Aldert van Van der Straaten zijn zeer tevreden over de samenwerking met Quattro Expertise. Ze worden volledig ontzorgd en hebben nauwelijks contact met Quattro, omdat de samenwerking soepel verloopt. Quattro Expertise zorgt voor een efficiënt digitaal proces, waarbij alle benodigde informatie in het portaal beschikbaar is. Hierdoor kunnen Leon en Aldert zich richten op andere belangrijke taken binnen hun projecten.

Opdrachtgever
Van der Straaten

Uitvoering
2021

Ook met ons samenwerken?

Neem dan contact op met Jacqueline Castien! Bellen
Fill 1 Copy Created with Sketch. Bellen 03 318 73 10 Mailen jcastien@q-e.be