Algemene voorwaarden

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden die bij projecten van Quattro Expertise van toepassing zijn. Inclusief een download naar de DNR 2011.

Onze algemene voorwaarden volgens de DNR 2011

Alle prijzen in onze offertes zijn exclusief BTW. Vermelde prijzen in onze offertes zijn gebaseerd op uitvoering op werkdagen en daarom exclusief toeslagen voor eventueel weekend- (50%), avond- (25%) en nachtwerk (50%). Op al onze overeenkomsten is de DNR 2011 van toepassing, deze is hier in te zien en te downloaden. De DNR 2011 is een set algemene voorwaarden opgesteld door de brancheorganisaties van architecten (BNA) en ingenieurs (Ingenieurs).

De DNR 2011 is bedoeld voor alle adviseurs in de bouw die actief zijn op het gebied van ontwerp, advies en management: architecten, plaatsbeschrijvingen, monitoring, constructeurs, installatie-adviseurs, bouwfysici, interieurarchitecten, tuin- en landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen etc.

Een geprint exemplaar sturen we op verzoek toe. De geldigheid van onze offertes is zes maanden. De betaaltermijn voor onze facturen is 30 dagen na factuurdatum.

Verdere vragen over onze algmene voorwaarde?

Stel je vragen aan Jacqueline Castien
Fill 1 Copy Created with Sketch. Bellen 03 318 73 13 Mailen jcastien@q-e.be